miercuri, 20 ianuarie 2016

5 lucruri care pot face ziua cuiva mai frumoasa


Cu totii am trecut printr-o stare ciudata , de tristete , la un moment dat, poate intr-o zi de luni , sau intr-o zi nu tocmai fericita . De aceea , e bine sa stii ce e de facut cand persoana de langa tine trece prin acea stare si trebuie sa il inveselesti . Iata cum :

 1. Aminteste-i de ceva amuzant. 
 Chiar daca nu o arata , cu siguranta se gandeste la acel lucru . Gandindu-te la ceva haios , o parte din starea de bine ajunge la tine , si automat te simti mai bine .



2. Complimenteaza-l .
 Cui nu ii plac complimentele ? Un cuvant frumos , spus la momentul potrivit aduce garantat un zambet pe fata . Nu ezita sa ii complimentezi pe oamenii din jurul tau . Se vor simti bine .



3. Fa-l sa uite de problemele pe care le are sau de motivul pentru care ar putea fi trist .
  Daca uiti care e problema , tristetea dispare. Intr-un fel si problema dispare , si nu e ignorata . Isi va aminti de ea la momentul potrivit , cand va fi intr-o stare mai buna si va sti cum sa rezolve situatia . Tristetea nu tine mult , asta daca nu vrei sa tina . Sentimentele si emotiile pot fi controlate , daca stii cum .



4. Fii si tu vesel.
 Veselia se transmite usor . Daca tu ai o stare de bine , o vei transmite si celui de langa tine . De aceea , persoanele vesele sunt privite diferit fata de cineva care este mereu trist .



5. Zambeste-i. 
 Acesta poate fi cel mai important lucru pentru a-i face cuiva ziua mai frumoasa . De obicei , cand vezi pe cineva zambind sau razand, te simti mai bine . Stiai ca atunci cand vezi pe cineva cascand , sau doar te gandesti la asta , iti vine sa casti ? Peste 80% din cei care au citit acest lucru au simtit sau chiar au cascat . La fel este si cu zambetul . Transmite-l tuturor . :)




Daca ti-a placut acest articol , da-i share pe Facebook !


 Share