luni, 6 aprilie 2015

Top 10 jocuri ale momentului, dupa parerea mea - Android (2015)

 Revin azi la sectiunea Internet pentru a va propune sa incercati cateva jocuri pentru Android care mie mi-au placut mai mult decat altele . :)
 Cred ca de fiecare data cand ne plictisim cautam un joc sau o aplicatie interesanta, care sa ne scoata din starea de lene generala , corect? Sa vedem:

 Numarul 10 : Fun Run 2

Fun Run 2 este un joc multiplayer in care tot ce trebuie sa faci este sa ajungi primul la finalul cursei, sarind si impiedicandu-ti adversarii cu puterile gasite. Poti sa iti personalizezi animalutul cu care alergi si sa obtii medalii. Exista un chat si poti avea prieteni in joc . Este un joc destul de bun pentru plictiseala , desi la un moment dat jocul chiar devine... plictisitor, de aceea fiind pe locul 10. Un aspect important: nu are deloc reclame, deci poti juca fara sa fii intrerupt de filmulete cu alte jocuri .

Numarul 9: Cut the rope

 Este un joc destul de "demodat" pentru unii , dar mie imi place. Sunt multe nivele interesante, care ma fac sa fiu mereu curioasa de ce urmeaza . Personajul , Om Nom , este foarte dragut . In acest joc trebuie sa aduci o bomboana la el sau invers , taind sfori sau ajutandu-te de alte personaje din joc .
  Jocul contine si o serie de desene animate , tot despre Om Nom si bomboana . In joc nu se gasesc multe anunturi si sunt scurte .

Numarul 8 : Skyward

 Este un joc simplu . Trebuie sa ajungi cat mai departe , spre cer , facand "pasi" pe un culoar mai diferit . Iti poate da batai de cap , dar e interesant . Nu se termina niciodata , poti juca la infinit , dar devine mai complicat . Odata ajuns la un numar de puncte , culorile sau stilul se pot schimba .

Numarul 7 : One more line

 Un joc simplu : trebuie doar sa nu izbesti linia de butoanele de pe traseu . Te invarti in jurul butoanelor si iti continui drumul . Ca si numarul 8 , nu se termina , este un joc arcade .

 Numarul 6 : Candy Crush Saga

 Clasicul joc unde trebuie indeplinit un obiectiv : punctaj , jeleuri , ciocolata , comenzi , bombe si altele , cu peste 800 de nivele . Nu cred ca mai e nevoie sa explic .

Numarul 5 : ZigZag

 ZigZag , numele ne sugereaza ca jocul este foarte incurcat ! :) Mergi cat mai departe cu bila pe culoarul ingust , cu multe colturi . E ca Flappy Bird , te enerveaza , dar nu te lasa sa nu joci .

Numarul 4 : Crossy Road

Cum sugereaza si titlul , "cross the road" . Trebuie sa traversezi o strada plina cu masini , trenuri , din cand in cand ai de traversat si un rau . Poti avea mai multe caractere si jucand , strangi banuti cu care le poti cumpara .

Numarul 3 : BombSquad

 Castiga bataia luptand. Se poate juca si cu mai multi jucatori. Un joc super , dupa parerea mea , aduce a League of Legends .


Numarul 2 : Dumb Ways To Die

Ai grija de personaje pentru a nu pati nimic la statie sau in tren . Acest joc te poate invata si ce sa eviti acolo . :))



Numarul 1 : Peggle Blast

   Peggle Blast este jocul meu preferat . Seamana
cu Papa Pear Saga . Joci Peggle Blast cu mai
 multe personaje ce iti ofera puteri , cu care
trebuie sa elimini butoanele portocalii si sa
invingi personajul negativ .






 Cred ca merita sa incercati macar jocurile din top 3 .
 Spor la joc !


Voi ce jocuri Android jucati ? Lasati un comentariu cu jocurile preferate !